En nu

 

De vakantie is voorbij, en het is me gelukt. De meeste vakantiepraat ging niet over werk, over pensioenen, over crisis of nog erger kabinetsformatie. We hebben onze zinnen verzet, zoals dat zo mooi en toepasselijk heet, we hadden veel meer tijd voor, wat we in de vakantie noemden, de essentiële dingen des levens: tijd, geduld, aandacht, natuur, gezond, buitenlucht, ontspanning, interesse, een aardig, maandenlang ongelezen boek, elkaar.

Maar we zijn allemaal weer thuis, de regen spoelt onze bruine teint weg en met de wind verwaaien de eerste goede voornemens.

“Get real”, roepen wij wel eens in een training. Ja, dat wordt tijd. Stop met dagdromen, wees eerlijk tegen jezelf, pak de kansen, want die zijn er. Maar tussen woord en daad, roepen wij dan poëtisch en enigzins in het nauw gedreven.

Wij willen met een groep mensen nadenken over een paar van die zeer persoonlijke items. In onze HPL3 creëren we ruimte, hebben we een mix gemaakt van persoonlijk traject en in een kleine groep met soortgenoten nadenken over eigen ontwikkeling, persoonlijke groei en leiderschap.

Kijk maar eens op onze website bij Mogelijkheden/HPL3. We horen graag van je.