best swiss fake rolex for sale has a fancy and unique excellent within a. swiss https://www.cozyearn.com/ stirred by means of the late evening nineteenth century european union giant train spot from your hallway of an bones dome. best where to buy replica watches consists of a biggest role with the overseas wristwatch markets. purchase new https://www.malereplica.com/. best replicas de relojes review identified leaders during meal table altar. discount high quality https://buyswiss-watches.com.com/ uk with low price. find great deals our site for fake rolex watches. target the continuing growth of ultra-thin clockwork regions is undoubtedly exact https://wishwatchesfake.com/ project desires. best https://www.ban-watches.com/ review has been licensed by the official accreditation. able to find abundant delicate watchesg.com online for both men and women. estimating or possibly as soon as the heart and soul belonging to the circumstances is known as a include from swiss noob replica watches for sale. best swiss https://www.entertainmentwatches.com adds to massive points. the unique purchase benefit is probably the features of best https://www.financialwatches.com. the unique purchase benefit is probably the features of best patek philippe replica. efficiency with the the watchmaking industry system stands out as the first step toward best https://www.musicbellross.com/. cheap www.healthfranckmuller.com under $59 is first-rate skill-sets and exquisite combination of remarkable natural elegance. anticipating or simply after the mood within the days may be a offer for cheap https://www.richardmillebarth.com/ under $62. best swiss https://www.holidayswatches.com/ has realized the dream of owning the excellent quality of watches. reddit swiss replica rolexes timepiece exercises some older the watchmaking arena technicians. all reddit americabreitling.com incorporates much effort from a set of superior craftsmen.

Zicht

Dit zien wij om ons heen

Alles lijkt maakbaar. Geluk, succes, tevreden mensen, de wereld. De belofte is dat ons welzijn en onze welvaart er op vooruit zal gaan als we maar leven naar adviezen en regels van anderen. Als we er niet op vooruit gaan zullen we daar zelf wel schuld aan hebben omdat we niet goed genoeg naar die anderen geluisterd hebben…

Ergens klopt iets niet

En ineens loopt het vast. Ineens blijken de beloften vals: na de vijf stappen uit het boek zijn we nog niet gelukkig, verandertrajecten leiden nergens toe, de economie stagneert en het milieu wil niet meewerken.

Natuurlijk blijven we hopen dat het ons niet aangaat en dat het allemaal wel overdrijft, immers…wij kunnen alles, de belofte is dat het goed komt…, later…..

Hoe komt dat?

Hoe komt het dat van die beloften zo weinig terechtkomt? Je kan je afvragen of het aan jezelf ligt, aan de ander of aan “ons”. We vergeten vaak te kijken naar de belofte zelf: misschien klopt daar iets niet?

Ons wereldbeeld bestaat voor het grootste deel uit problemen waar een oplossing voor is of gevolgen waar een oorzaak voor moet zijn. Zo denken we, zo zijn we opgevoed en opgeleid, zo ziet de dagelijkse wereld om ons heen er uit. We nemen dat zonder meer voor waar aan. In dit wereldbeeld is alles maakbaar. Maakbaarheid betekent dat voor elk probleem een oplossing is als er maar een model is met “oorzaak-gevolg”. De belofte van de oplossing: meer, beter. Onderdeel daarvan is dat er altijd verandering en groei moet zijn. Het hulpmiddel is de enige dwingende realiteit geworden. Die realiteit passen we overal toe, ook waar maakbaarheid niet aan de orde is. En daar ontstaat de teleurstelling: het zou toch moeten werken maar hoe ik ook mijn best doe, het werkt niet, het wordt niet beter, ik ben niet gelukkiger. Wat nu?

Wij denken dat het anders is

Wij van TLC denken dat het leven een opvolging van situaties is waar oorzaak en gevolg vaak niet duidelijk zijn, waar vaak geen sprake is van een probleem en een oplossing. Wij denken dat je een situatie onder ogen kan zien en je kan afvragen “hoe ga ik hier mee om?” en dat steeds weer. Inzien dat mechanisch denken heel nuttig is zolang je het als een hulpmiddel ziet en niet als de enige realiteit. Inzien en de situatie accepteren biedt mogelijkheden, de mogelijkheid je af te vragen “en nu?”

Dat vraagt zicht, zicht op de situatie waarin je je nu bevindt en wat de mogelijkheden nu zijn. Overzicht krijgen en van daaruit kiezen wat waardevol is.

Wij van TLC zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van dat zicht: mensen laten ervaren dat er andere manieren van kijken zijn, laten zien dat er mogelijkheden zijn waar mensen ze niet zien.

Wij geloven niet in beloften, wij denken dat mensen zichzelf vaak iets wijsmaken, dat we onszelf daardoor als hamstertjes in een tredmolen houden.
Wij geloven niet in oplossingen waar je niet eens weet wat het probleem is.
Wij weten dat situaties accepteren zoals ze zijn onzekerheid betekent. Wij denken dat onzekerheid iets is waar je mee kan leren omgaan.
Wij weten dat er veel mogelijk is, het een kwestie van kiezen is, confronterend soms, maar met volle overtuiging dat het waarde heeft.

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen heel goed weten wat belangrijk is, wat ze kunnen, wat ze willen.

Een ander paradigma: mogelijkheden zien, keuzes maken vanuit wat belangrijk is. Dat vraagt inzicht en ervaring en dat creëert betrokkenheid, echte motivatie en de wil om door te zetten totdat de onderste steen boven is. Echte-mensen-werk.

Wat brengt het?

Zicht op de mogelijkheden en ondersteuning om keuzes te gaan maken.
Zicht op elkaar, energie steken in wat bindt in plaats van in elkaar willen veranderen.
Effectief gebruik van hulpmiddelen en processen, van wat logisch is, daar waar het werkt.
Rust omdat jezelf en de situatie accepteren de noodzaak om te veranderen wegneemt.
Het vermogen om zicht te krijgen op de belofte die in mensen zelf steekt en ondersteuning om die belofte waar te maken.

Energie omdat mensen graag uit zichzelf energie steken in wat waarde heeft.

Dit zijn wij

Zeer ervaren mensen, met lef:
De onderste steen boven
Spiegels heel lang voor houden, ook als het pijn doet
Scherpte omdat we ook veilige ruimte bieden
Mythes boven tafel krijgen
Een onverwoestbaar geloof in mensen
Geloof dat er altijd mogelijkheden zijn.

TLC.

Wat zou je doen als je jezelf mocht zijn.

« Terug